Meteen naar de inhoud

Iedereen kampioen

Van 5 juni tot 31 juli kunt u deelnemen aan 1 wandel- en 2 fietstochten nav het BK Wielrennen in Waregem.  
Alle tochten volgen grotendeels het parcours dat de profrenners op zondag 20 juni afleggen.

De BRIEK SCHOTTERONDE is een grotendeels vlakke fietsrit van 22 km en uitgepijld met zwarte pijlen.  Deze tocht passeert in alle Waregemse deelgemeenten.  De beroepsrenners heren rijden 4x deze ronde (en 4x de André Defoortronde met een uitbreiding over de Ring) op het BK.  De dames rijden 4x deze ronde (en 1x de André Defoortronde). 

De GROTE FINALERONDE is een iets pittiger tochtje van 15 km, volledig uitgepijld met rode pijlen.  Er is een kasseistrook (Herlegemstraat Kruisem), iets verderop gevolgd door de korte helling Holstraat (Nokere).  De beroepsrenners heren rijden 4x deze ronde op het BK vooraleer te finishen, de dames 3x. 

De KLEINE FINALERONDE is een wandeltocht van 8 km.  Hiervoor volgt u de gele pijlen.  U passeert de Karmelberg, het hoogste punt van Waregem dat in de finaleronde 4x door de heren en 3x door de dames wordt beklommen. 

Win een prijs aangeboden door Lamett ! 
Op iedere route zal u 3 tot 5 foto’s van ex-Belgisch kampioenen tegenkomen. Bij iedere foto kunt u uitleg over de renner in kwestie lezen. Noteer bij iedere wielrenner zijn of haar voor- en familienaam. Indien u de juiste naam invult, ontdekt u een aantal letters waarmee u de naam van een gemeente kunt vinden waar het BK Wielrennen in een van de afgelopen jaren plaatsvond.  Er zijn 3 aparte routes, voor elke tocht 1.  U mag alle routes combineren.  Maximum 1 deelnameformulier per adres per route.  Uw persoonlijke gegevens worden door vzw Waregemse Gordel aan de sponsors doorgegeven in functie van de prijsuitreiking. Uw gegevens worden niet bijgehouden voor commerciële doeleinden. Conform de Europese wet ter bescherming van de persoonlijke data van de Europese burger van 25 mei 2018, kunt u deze gegevens inkijken en desgewenst verbeteren. Door het deponeren van uw gegevens in de brievenbus, gaat u hiermee akkoord.

Alle routes starten en eindigen op het Boekenplein, daar vindt u ook de brievenbus om uw deelnameformulier in te deponeren.

Welke richting vertrekken vanaf het Boekenplein ?

De brievenbus bevindt zich opvallend tussen de Zuidboulevard en de bibliotheek.  Je wandelt/fietst richting Ring = richting rondepijlen Boekenplein betonnen zitbank.  Net vóór de trap naar de ondergrondse parking, kom je de eerste foto al tegen. 
Na het invullen van het juiste antwoord, gaan de wandelaars linksaf (= Zuiderlaan volgen langs de bibliotheek), de fietsers gaan rechtsaf.  Let op: de fietsers van de Briek Schotteronde (zwart) rijden verder langs de zorgcampus richting stadion.  De fietsers van de grote finaleronde (rood) dwarsen onmiddellijk de Zuiderlaan thv Kwadro (LET OP: geen zebrapad; geen voorrang!)

Er is geen stopplaats, geen verzekering, geen technische en medische bijstand onderweg !  Hou u aan de verkeersregels en wettelijke coronamaatregelen op het moment van deelname !
De tochten volgen grotendeels het parcours dat de profrenners op 20 juni afleggen.  Hierdoor fiets/wandel je vaak op drukke wegen.  Er wordt aangeraden om de tocht in het weekend of in een kalme periode af te leggen !

DOWNLOAD HIER UW DEELNAMEFORMULIER (klik op het gewenste formulier): 

BRIEK SCHOTTERONDE
(22 km – vlak)

KLEINE FINALERONDE
(8 km – vlak)

GROTE FINALERONDE
(15 km – golvend)

BEKIJK DE TOCHT OP ROUTEYOU

BEKIJK DE TOCHT OP ROUTEYOU

BEKIJK DE TOCHT OP ROUTEYOU

 

EXTRA VOOR DE KINDEREN:
WANDELBINGO

 

.!!! De organisatie stelt jammer genoeg vast dat een aantal pijlen MOEDWILLIG en MEERMAALS werden weggenomen.  We betreuren uiteraard dit voorval en proberen vermiste pijlen zo snel mogelijk te vervangen.  We kunnen enkel aanraden om ook de tocht op Routeyou uit te printen voor het geval één of meerdere pijlen op de tocht zouden ontbreken.  Ontbreekt er ergens een pijl of is de situatie onduidelijk, dank om dit te laten weten via info@waregemsegordel.be.  !!!